Kontakt ved første klik

Samtalen med jeres interessenter begynder ofte på websitet. Der får man det første indtryk af organisationen. Man afgør hurtigt, om man føler sig velkommen, og om man kan finde det, man har brug for.

For os er brugeroplevelsen i fokus. Internettet, smartphones og tablets har medført nye visuelle kommunikationsformer. Det visuelle sprog udvikler sig, og brugernes behov og teknologien gør det samme. Vi udfordrer os selv til at få teknologi, funktionalitet, formsprog og forventninger til at gå hånd i hånd, og vi følger hele tiden den digitale udvikling. De websites vi udvikler, udnytter mediets potentiale bedst muligt - på mobile og stationære platforme.

Er dit website gearet til mobil visning?
Du oplever det sikkert selv. Brugere besøger i højere og højere grad dit website fra mobile platforme. Er dit website gearet til det? Eller byder du brugerne at skulle sidde og fumle med at forstørre en alt for lille tekst, hvorefter de mister overblikket?

Med responsive webdesign har du mulighed for at tilbyde dine brugere et og samme website til både PC og mobile enheder. Du vedligeholder løsningen i ét cms, helt som du plejer. Designet og kodningen af websitets stylesheets sikrer, at indholdet fremstår både visuelt og funktionelt optimalt uanset brugerens enhed. Det er imødekommende og brugervenligt, og du øger sandsynligheden for, at dine brugere gider blive på sitet. Sidegevinsten er, at det er nemt og økonomisk.

Med responsive design udvikler vi dit website - eller tilpasser dit eksisterende - så det vises optimalt på alle platforme. Ring til Lise Nielsen og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din eksisterende løsning eller designe et helt nyt site. 

Se case, der viser website udviklet i responsive design

Responsive _design _website _hjemmeside _politiklagemyndigheden _13

Vi designer corporate websites, subsites til kampagner og beretninger og selvfølgelig løsninger, der virker mobilt. Vi kan stå for hele processen fra udformning af strategi og informationsarkitektur til teknisk implementering i et cms-system. Vi indgår selvfølgelig også gerne i relationer med din eksisterende cms-leverandør.

Hør mere

Ejer og Designer Britt Karlsen
på telefon 20 41 99 05 eller britt@rumfang.dk

alle cases
identiteter
webdesign
magasindesign
årsberetninger
brochurer
R3