Vi gør jeres historie til en visuel oplevelse og viser jer, som I virkelig er

Vores tilgang

Verden er spækket med synsindtryk, og i dag er det ikke nok at skille sig ud med tilfældigt design. Det vigtigste er at vise ægthed, autenticitet og personlighed. Jeres visuelle udtryk skal vise organisationens egenart, gøre betragteren nysgerrig og give en troværdig fornemmelse af hvem I er. Hos Rumfang skaber vi iøjnefaldende visuel kommunikation, der samtidig er vedkommende og meningsfyldt - for omgivelserne og for jer selv.

I interesserer os
For Rumfang er hver ny opgave en opdagelsesrejse. Vi er grundlæggende nysgerrige på hvem I er og vil  ind under huden på opgaven og på jeres organisation og fagområde, før vi går til tegnebordet. For først når vi har fanget jeres drivkraft, kultur og mål kan vi skabe et design, der forener det vedkommende og meningsfyldte med det unikke og iøjnefaldende.
Vi går udenom automatreaktioner og tilfældigheder, fordi vi mener, at det gode, virkningsfulde design skal være  forankret i din organisations særlige kultur, historie, strategi, mål, værdier, omgivelsernes forventninger og medarbejdernes selvopfattelse.

Vores ofte lange og tætte kundeforhold, betyder, at vi får indsigt i organisationens liv, mål og udvikling. Det er en samarbejdsform, der udfordrer og stimulerer os og får os til at finde nye kreative veje.

Vi viser hvem I er
Faglighed, research, strategisk og emotionel indsigt, åbne sind og en finger på den kreative puls er de vigtigste redskaber, når vi skaber jeres visuelle udtryk.

At kunne omsætte jeres identitet til form og farve handler grundlæggende om forståelse.

Vi forstår jer

  • Vi forstår jeres omverden
  • Vi forstår at kombinere vores inspiration, viden fra andre opgaver, vores håndværk og vores kreativitet med vores forståelse af jer.
  • Vi forstår at bruge visuelle virkemidler, der afspejler jer og jeres budskab
  • Vi forstår at skabe design, der engagerer og pirrer betragterens nysgerrighed.
  • Vi forstår at skabe konsistens og en genkendelig rød tråd gennem designet, så I bliver genkendt og set på alle platforme.

 

Hør mere

Ejer og Designer Britt Karlsen
på telefon 20 41 99 05 eller britt@rumfang.dk

alle cases
identiteter
webdesign
magasindesign
årsberetninger
brochurer
R3