Nye øjne på gammelt design

Tiden forandrer os. Organisationer skifter retning og design, der var gangbart i går er det måske ikke i morgen. Er jeres design fulgt med tiden, og er det fortsat operationelt? Vi lægger jeres udtryk under lup og analyserer designet, så I er sikre på, at jeres visuelle identitet svarer til virkeligheden.

Gennem analyser og workshops kommer vi rundt om jeres aktuelle situation, værdier, strategier og mål, omverdenens forventninger til jer og jeres udtryksbehov. Det sammenstiller vi med jeres nuværende design og kommer med et bud på, hvordan I kan forbedre, udvikle og skærpe jeres visuelle identitet.

Designtjekket er en konkret, handlingsrettet analyse, der afklarer praktiske designbehov i virksomheden og afdækker det eksisterende designs potentiale. Analysen munder ud i en anbefaling til eventuelle indsatsområder og prioriteringer.

Vi foretager også analyser af konkrete grafiske produkter som fx magasiner, årsberetninger og pjecelinjer. Ring gerne til Lise på 20 41 97 10 for at drøfte jeres konkrete behov og, hvordan vi kan tilrettelægge en designanalyse for jer.

 

Hør mere

Ejer og Designer Britt Karlsen
på telefon 20 41 99 05 eller britt@rumfang.dk

alle cases
identiteter
webdesign
magasindesign
årsberetninger
brochurer
R3